Info

Olen Kaija ja minulla on yli 15 vuoden kokemus monipuolisista toimistotöistä sekä taloushallinnosta. Pohjakoulutukseltani olen liiketalouden tradenomi. Osaamistani olen täydentänyt mm. avoimen yliopiston henkilöstöhallinnon ja aikuiskoulutuskeskuksen taloushallinnon opinnoilla. Olen työskennellyt sekä suurissa että pienissä yrityksissä. Pitkäaikaisin työnantajani oli Wärtsilä Finland. Olen tehokas moniosaaja ja haluan käyttää osaamistani sinun yrityksesi hyödyksi. Olen kiinnostunut oppimaan aina lisää ja otan mielelläni asioista selvää. Työskentelen yksin, mutta taustallani on saatavana laajaa osaamista.

Asun Kokkolassa Keski-Pohjanmaalla. Paikan päällä tehtäviin töihin pääsen siis helposti Kokkolan alueella. Virtuaalimaailma ja digitaalisuus kuitenkin mahdollistavat työskentelyn minne vaan. Sähköiset ohjelmistot eivät vaadi fyysistä läsnäoloa. Voin työskennellä myös joustavien aikataulujen mukaan.

Olen työskennellyt myös matkailun parissa, joten asiakaspalvelu on tuttua. Minulla on lisäksi useamman vuoden kokemus AirBnB-emännöinnistä sekä vuokranantajana toimimisesta. Joten numeroiden ja toimistotöiden ohella pidän ihmisten tapaamisesta.

Toimeksiannoista tehdään sopimus, jossa määritellään tehtävät ja hinta. Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapito koskevat kaikkea toimintaa. Minulla on vastuu- ja oikeusturvavakuutus ja toteutan kaikki toimeksiannot parhaalla mahdollisella tavalla. Huolehdin, että omalla tietokoneellani työskennellessäni minulla on voimassa oleva virusturva F Secure Total.

Ohjelmistoista minulle ovat tuttuja esimerkiksi Netvisor, Briox ja SAP. Myös Microsoft Officen ohjelmat sekä Canva Pro ovat jatkuvasti käytössäni. Hallitsen myös peruskoodauksen aakkoset. Otan mielelläni käyttöön muitakin ohjelmia.

Monien muiden valmiuksien lisäksi minulla on sekä hygienia- että anniskelupassi.